Nyheter

26. sep, 2021

Fodervärd sökes!

Nu har valparna i Magic B-kullen flyttat till sina nya hem. Soft Goulds Magic Brand New Star stannar däremot kvar hos Therese. 

I Magic C-kullen söker vi en fodervärd i närheten av Skellefteå till en tik. Vi har även kvar en lovande hane till salu alternativt delägarskap som vi helst ser kommer till någon som är intresserad av utställning.

30. aug, 2021

Valpnytt!

Torsdag 19aug föddes vår Magic C-kull - 3 valpar (1tik och 2hanar) efter "Zola" Soft Goulds Sweet Zola och "Tzin-Tzin" Modney Style Loverboy at Seamrog. Valparna är leveransklara i slutet av v.41 2021 och finns hos Therese i Skellefteå. 

Alla valparna är tingade men vi söker en fodervärd inom rimligt avstånd från Skellefteå till tik-valpen. Är du intresserad, kontakta Therese på therese_zb@hotmail.com eller 0702629158 för mer information. 

1. aug, 2021

Valpnytt!

Lördag 24juli föddes vår Magic B-kull - 8 valpar (2tikar och 6hanar) efter "Enja" Soft Goulds Sweet Zaraha och "Zingo" Furutun Preciouz Pozeidon Af Ph. Valparna är leveransklara i slutet av v.37 2021 och finns hos Therese i Skellefteå. 

Dessutom har det bekräftats att "Zola" SEUCH RLDN Soft Goulds Sweet Zola parats med "Tzin-Tzin" C.I.B ITCH GBCH SEUCH FIUCH DKUCH WW-18 Modny Style Loverboy At Seamrog ska bli föräldrar till vår Magic C-kull i slutet av augusti. Valparna kommer att finnas hos Therese i Skellefteå. 

Är du intresserad av valp från någon av kullarna, kontakta Therese på therese_zb@hotmail.com eller 0702629158. Vi söker även fodervärd inom rimligt avstånd från Skellefteå till en tik ur varje kull.